Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


Fallande himmel

Tunga steg i den kalla snön, ser på hur det röda blodet droppar ner på den vita gatan.
Andetag som inte kan ge syre.
Stapplandes fram i den mörka upplysta natten.
Tittar upp på månen…
”Varför? Varför just jag…”
Ledsna tårar som rinner ner från mina kinder.
Kall och frusen, sökandes efter din varma famn…
Kan inte hitta.
Kan inte finna den…
Vart tog du vägen?
Varför lämnade du mig, den ända som gett mig kärlek.




Fri vers av Amane
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane