Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort kärlek

Hon lämnade din sida.
Du släppte hennes hand för intet.
Din tid är kommen.
För en annan.
Du kommer släppa henne lika tidigt med.
Du kommer inse ditt misstag när döden ligger dig nära.
Då mänskligheten ej kommer förlåta dig för det du gjort emot dem.
Hon som föddes för dig.
Hon som gett upp allt för din skull, hon som gav sitt liv för att rädda dig.
Hennes mjuka och lena hand gled sakta ur din…
Du släppte för en annan…
För en som du aldrig kommer att älska, för en som egentligen inte existerar…
Endast din synvilla, endast din ytlighet tog livet av den som älskat dig av hela sitt hjärta...
Du dödade henne.




Fri vers av Amane
Läst 204 gånger
Publicerad 2010-01-18 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane