Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död värme

Mörka tårar som föll till marken.
En liten röst som inte hördes.
Ett liv som någon tog.
En sol som sakta försvann i någons liv.
En röd måne som sänker sig över världen.
En mörk död som kommer till dig för att bringa värme.




Fri vers av Amane
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane