Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

Månens sken lyser upp det mörka tomma rummet.

I ett hör en liten flicka hon sitter.

Rädd...

Ensam...

Övergiven...

Sökandes efter kärleken.

Letandes efter tryggheten.

Men innerst inne vet hon att hon aldrig kommer hitta det...




Fri vers av Amane
Läst 231 gånger
Publicerad 2009-11-12 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane