Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kärlek

Vill vara där du är.

Vill se det du ser.

Vill leva där du är.

Se morgondagen tätt intill dig.

Så min älskade förlåt för mina misstag…




Fri vers av Amane
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane