Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans blir vi en...

Din mjuka kind som vilar mot min.
Dina tindrande ögon som är djupt begravda i mina.
Din lena hud som smeker min.
Ditt lugn som sköljer över mig.
Du är som jag.
Jag är som du.
Tillsammans är vi en.
Så min älskade…
Kommer du vara min för evigt?
För utan dig är jag inte en, endast en halv som är vilsen i den stora världen.




Fri vers av Amane
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane