Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Då de vackra släpper din hand.
Då de goda dör och försvinner in i den mörka dimman.
Då din vingar inte längre bär…
Då världen inte längre välkomnar dig.
Då ljuset försvunnit och fåglarna är borta…
Då du inte längre inte är dig själv, då är demonerna inte längre onda.
Då är gud inte hos dig.
Då finns inte den ljuva sången.
Då finns inte den goda ängeln hos dig…
Då detta hänt.
Har dina skyddsänglar lämnat dig för gott…




Fri vers av Amane
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-18 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane