Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelet


En själ för mycket

Vaknar upp och vet att min värld rasar.
Sätter mig upp och vet att dagen kommer vara lika svart som mörkret.
Ställer mig upp och vet att solen kommer dölja min sorg.
Klär på mig och vet att du inte kommer bry dig.
Äter och vet att det inte är till någon nytta.
Ställer undan och vet att jag ändå kommer få skäll.
Borstar tänderna och vet att det kommer hjälpa mig att le.
Sätter på mig jackan och vet att den kommer dölja blåmärkena.
Sätter på mig skorna och vet att dom kommer springa åt mig om du gör något emot mig.
Låser dörren och inser att jag är ensam.
Går mot bussen och vet att dagen kommer bli som alla andra.
Väntar och vet att tiden tickar.
Stiger på bussen och sätter mig ner.
Stiger av och kommer fram till skolan.
Nu kan spelet börja.




Fri vers av Amane
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amane