Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Liv




Hunger

Ibland doftar hungern
som rädslan för att dö




Och du
med svetten i någon annan;
dra mina rötter ur min kropp
mitt förgångna
den konserverade grisen
på väg
mot undergången

Ljuset i miljarder magar

Det är du som är skuggan
av ett djur på slätten

den svarta vålnaden på väg
förkolnad i kyssen

Ibland doftar läpparna
som brinnande fläsk
hungerns glöd

Ibland doftar själen
levande död




Fri vers av tripto nin
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin