Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelning

Kalle är 2010 i bitar

omslagspojke med blicken som inte fastnar

står vid biljardbordet och skriker efter filmen

i det lilla rummet med

moln

 

Den halva flickan med rosa kläder

sjunger i takt med sin tvillingsyster

"jag har fått en häst" "den har skadat benet" "rita ett bandage"

sen sover hon i takt med sin syster under bänken

väntar på mellanmålet

Klockan blir två.

 

Efter rasten

samlas alla killarna bakom hallen och

kastar snöbollar och gråter

Sen smälter snön

och alla barnen åker på mage nerför pulkabacken

i leran.

 

Det är onsdag och himlen är skär. Det kommer ett rådjur ut på cykelvägen och tittar på mig.

 

Jag äter mammas frysta GI och dricker vodka ur flaskan under duntäcket.

Min morgon väntar

ditt soljus kommer

Jag såg henne idag

hon såg ut som en dröm

mindes det för en sekund

innan jag sov 

drömlöst

 

lönlöst




Fri vers av tripto nin
Läst 467 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-26 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin