Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett R


Det är bara ett R
Mellan honey
Och horney

Vissa verkar tro att de ska
Och kan göra de ”ärren”

Men det är skillnad på
R och örr
Även om det låter lika

Det är också skillnad på
Vissa och vissa


En man, tror inte att en honey
Blir horney
Med hjälp av slag
Eller märken….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-11-11 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO