Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En världskonferens för Anatomiläkare har, i förra veckan, hållits i Chicago, USA.


Senaste Anatomikonferensen :"Magra Människor Mördar Mer !"

Vid statistisk forskning på frivilliga från "dödscellerna" (dödsceller=celler för dödsdömda) i S:t Quentin, Folsom Prison och Tallahassee Jail, det var ,totalt 105 män och 33 kvinnor, fann man att 70 procent av männen och 77 procent av kvinnorna var mycket magra, de hade en kroppsvikt på max 75 kg (männen) , 32 av männen vägde mindre än 65 ! Av kvinnorna vägde alla utom en av de magra, under 55 kg ! Och SAMTLIGA var internerade för Överlagt Mord ! Kontentan av detta är ,alltså: MAGRA människor MÖRDAR mer än FETA !!

---




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 23:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ted Bundy var inte tjock. Inte heller Henry Lee Lucas eller Hitler.
Ed Gein var smal. Thomas Quick...Äsch...Vi lämnar honom så länge...

Bundy var dessutom snygg. Slutsats: Snygga människor löper större risk att bli seriemördare.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska