Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan jag inte annat än hata mig själv, varför kan man inte få vissa saker ogjort?


alltför mycket av ditt förflutna

Ännu en kväll då jag är vilsen bortom ord
och känslorna av vemod spränger inombords.
Fan, mitt hjärta ryser, skälver, blöder igen.
Jag önskar det ogjort men hur ska jag säga det till dig,
när ångesten överröser mig.

Jag läste mina meddelanden och skulle precis sluta,
då jag hittade alltför mycket av ditt förflutna.
En ny mobil är inte alltid bra när man hittar en ”älskling”,
som inte är jag.

Nu önskar jag det ogjort och det snälla fort
ge mig ro och låt mig få sova
hjälp mig från denna plåga

en sömnlös natt som många gånger förr
just bara för att jag inte vet vad jag gör

för i helvete
jag är skör.




Fri vers av Flinda
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flinda