Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillträde förbjudet för obehöriga

 

 

 

 

jag river
och bygger om
inuti
mig själv

jag har rest
en stor svart mur
och spärrat av med skyltar
tillträde förbjudet för obehöriga

jag har grävt vägbulor
kring min mur
för bakom den finns en plats
ingen längre får nå

där har jag sparat
och lagt undan
den sista biten av mitt hjärta
som ännu inte gått sönder

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-10 02:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet...
2009-11-14

  hl
det var fint.
2009-11-12

    ej medlem längre
Bravo!
Gillar...
2009-11-12

  Fånga dagen
Mycket starkt förmedlat ibland måste man ha sina murar omrkrings sig en period bra skrivit
mvh Anna-Karin
2009-11-11

  Lindsy
mycket fint om hur man vill skydda sig själv från smärtan..
2009-11-10

  kärleks ängel
så vacker!!
2009-11-10

  VampyrÄngel
Well written!
2009-11-10

  Novemberblomman
Det är en viktig plats...den som obehöriga ej äga tillträde till....
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP