Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knock out

December kommer som ett slag på käften
Jag är slagen gul och blå
förbannade höst mörker som tvingar ner en
på knä
Att stå där naken bland höst löv som förmultnar
och be till sin gud
bland ett jävla jazz band som spelar helt i otakt
varenda jävla morgon




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-10 08:18



Bookmark and Share


  M_Franke
Mkt bra och känslosam, berörande
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal