Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förändra något är ju ingen garanti, men det kan vara en möjlighet..


Tävling "100:ordare" : Förändring !

Jag VILL dock förändra ! Vill göra en slags "byteshandel" ! Jag vill byta bort följande: Ondska, Krig, Orättvisa, Miljöförstöring och Girighet ! Utan minsta mellanskillnad och helt jämnt upp byter jag dessa fem, emot : Kärlek, Fred, Rättvisa, Miljövård och Generositet ! Om det inte skulle vara intressant att göra affär så kan jag, t o m, betala emellan, bara för att bli av med de där fem gräsligheterna , jag kan, t o m, tänka mig att krypa i stoftet för detta, så viktigt är det ! Egentligen finns inga gränser för , hur mycket, jag vill betala , emellan, t o m bankrån är en möjlighet !

--




Prosa (100-ordare) av Mats Henricson
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 10:30



Bookmark and Share


  lycksele
Jag har hört det var person på 1900-talet som hade precis samma goda tankar.
.. hur det gick sedan?
säg det
2009-11-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det gäller att
ta till alla knep
till och med ett
rep för att bli av
med detta, så bra
att Du skrev och
berätta, vad man
kan göra, så
gott att höra...
2009-11-10

    leelee
Jag har ocksà funderat pâ det där med bankrân, kanske vi kunde bli kumpaner? ;-)
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska