Ännu en sann novell.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg till Göteborg på fest, sminkade och fina med förväntningar på en "blöt" kväll. :))Från snygg till disktrasa

Ännu en sann novell.




En grön kadett del 2/100 ord/

Jag var tvungen att sakta ner och sätta på vindrutetorkarna på högsta fart. Då ramlade vindrutetorkaren av. Vad göra annat än springa ut och hämta den. Dränkt av regn och maskara som börjat rinna stod jag och såg på när en långtradare körde på min vindrutetorkare. Dyngsur som disktrasa går jag ut i gatan, den ser ut som ett U. Jag sätter på den igen, den ser helrolig ut och det gör tydligen jag med då Bitte skrattar så att hon inte får luft. Åker till bensinstationen, tar med mig mitt U in till grabbarna och berättar vad som hänt.

 




Prosa (100-ordare) av Epione VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 11:45



Bookmark and Share


    leelee
Jag skrattar, och kan inte låta bli att tänka på Anders U. :-)
2009-11-15

  Ronny Berk
väl beskrivet hur förväntningar kan uppfyllas redan under resan; en osminkad berättelse ur verklighetens upplevelser;
tror att det var gott torkväder inomhus och att sminkväskan klarade sej oskadd ur störtskuren; nu väntar jag på berättelsen om kvällens upplevelser; och gärna kostnaden för taxi till hemorten ...
2009-11-12

  lycksele
En ganska enkel, banal historia. Men mycket bra berättad.
2009-11-10

  erkki
Att det ska vara så roligt med U:n!!! Men OJ vad du nedvärderar dig. Disktrasa. Du är inte nådig mot dig själv. Fast så klart. Det var nog inte meningen att du skulle se ut så resten av dagen. Men det fixade du väl snabbt?
2009-11-10

    ej medlem längre
Oj... den här texten vågar jag inte kommentera... är alltför rädd för att få FI och Gudrun... och alla feminister och genusforskare efter mig... :-)
2009-11-10

  ~Leonardo~
Inte svårt att se bilderna för min inre syn här....önskar jag fick se detta. en syn för sägen som det heter. tänk så lätt det kan gå åt skogen. gott att man kan skratta åt bedrövelsen.
2009-11-10

  Epione VIP
Jag såg mig i spegeln på bensinstationen, herregud vilken syn, och grabbarna ruskade på huvudet, jag hade inte satt fast de nya torkarna riktigt. De glömmer nog inte den synen när jag kom in på stationen i Alingsås med vindrutetorkaren.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP