Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp Annika Östgren fri, Nu

Hon har redan suttit av sitt straff
Sonat sina brott
Tjugoåtta års fängelse
Ge henne en chans och jag kan lova att hon kommer ta den och sköta sig för resten av hennes liv

Om man kan ge ett par ynglingar i sexton års åldern tjugomånaders fängelse för ett överlagt mord på söta och vackra Therese
Skrattretande
Vad ger det för signaler till alla andra ungdomar
Yippie!
Jag kan mörda vem jag vill och ändå inte få mer än tjugomånaders fängelse
Peace of cake!
Det fängelsestraffet kan jag ta om jag nu verkligen hatar någon
Någon som jag vill ta död på
Då går jag bara in i fängelsets portar med högt huvud medan jag skrattar och är glad
Där fick den djävulen….
-))

Eftersom de har fått det korta straffet kan de lika bra släppa Annika fri
Jag vill tro på henne
Hon har lidigt nog…..

Släpp Annika Östgren fri, NU

Ken Cassel
10/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-10 14:54



Bookmark and Share


  steffie
Håller med,släpp henne fri.
Alla är värda en andra chans.
2009-11-12

  Junitvillingen
Mmm, ingen lätt frågeställning detta...håller med i det Lindemann skriver...vi som står utanför "ser" ju bara ytan, men tydligen har Annika mkt dåligt omdöme...Alla är värda en ny chans, helt klart, men om ett frisläppande är förenat med risker för återfall finns inte mycket att välja på...Man kan tycka att hon efter alla dessa år borde bli fri - men jag tror inte det här är så "enkelt" som det verkar...
2009-11-10

  Mr Lindemann VIP
Äsch, det är en svår fråga, faktiskt
För det första borde man vara insatt i hennes bakgrund, riktigt ordentligt
av det jag läst, så verkar hon ha dåligt omdömme
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
I Sverige har vi hamnat i det andra diket.
Stoppa asocialdaltet!
Och de som invandrat och begår brott skall utvisas.
2009-11-10

  dead_prez
ruttna.
2009-11-10

  Mats Henricson
Absolut rätt ! Hennes brott var ju ,dessutom, medhjälp till mord, hon gjorde inget annat.....
2009-11-10

  etthjärtaäralltidrött
Håller med dig!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel