Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är det fina i mig



Utanför mitt fönster, går världen mot mörkare tider
Inuti mitt hjärta, slår var slag för ljusare timmar


Utanför mitt fönster, ett grått ansikte surar mulet
I mitt inre, mitt hjärta ler med anletet hon fick

av dig


Runtomkring står tiden still
Medan nya klockslag tickar inom mig

än


Jag tror faktiskt

Du och Jag

Nej, jag vet

Tillsammans är vi fina i en outtalad framtid


Min vän

Jag känner i allt som är ditt
hoppas du känner i allt det som är mitt

Men vännen ska vi fortsätta känna
måste vi med varandra

våga känna fritt












Fri vers av Baystream
Läst 309 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-11-10 15:03



Bookmark and Share


  m.ricknell
så vacker! Kramar dej!
2009-11-12

    ej medlem längre
låter som något att eftersträva
för mig
för dig
för alla
2009-11-11

  Maiah VIP
fint och hoppfullt diktat
2009-11-11

  Hawk
Bättre känna fritt med varandra än mot varandra!
Hoppfull text med fin innebörd. Kärnan känns som den är i det kursiva...
2009-11-11

  blaite
Vackert..
2009-11-10

    ej medlem längre
Bra skrivet. gillade den här dikten.
2009-11-10

  etthjärtaäralltidrött
å så fint, fast, du är det fina i dig :)
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream