Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite raljant........


Kvantitet med Kvalitet !

Jag kör ofta
med kvantitet
ibland blir
också
kvalitet
men när inspirationen
tryter
blir det "trögt" som
orden flyter
dock, när den infinner
sej
DÅ läser många
lilla mej
Som, när jag "brinner"
om åtrå
som "rinner"
då det gå,
knappt man hinner
sansa sej , eller,
chansa, säj (?)

Perfektionen
vore
Kvantitet
med
Kvalitet
men, på DET,
jag går (nog)
BET !!!!!!!!!!

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 15:06



Bookmark and Share


  aol
gillar dina tankar du skriver många sanningar, tack
2009-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Övning ger färdighet.

(Obs rimmet!)
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska