Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskyssar



Kärlekskyssar utan gräns
Tomt

Det lämnar abstinens

Utan möjlighet till bot

Då kyssarna är kärleksrot

Tvingar fram synd(l)ig potens



Omkysst bortskämd som en diva

Av dessa kyssar som en driva

Av

Kärlek

Som ett hav

Läppar som

Dryper fylld med kärleks sav


Kärleken är livets nav




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO