Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotellkväll


Det var tråkigt på hotellet, kände inte för att sitta på rummet och slöa en kväll bara, inte nån av de bekanta hittade jag. Man såg ju annars på parkeringen när man kom sent vilka som var där. Man kände ju alla de andra säljarna efter dessa år. I vissa fall kunde man tro att nån snott ens kalender, för man kolliderade jämt med en del.

Nu var ingen här, de var rentav tråkigt. Så jag drog på mej kavajen, gick ner i baren och tog en öl, alldeles ensam här med en tisdag kväll. Suckade lite och funderade över hur man kunde hamna i detta ”tyngdlösa tillstånd” när man inte nådde eller nåddes av nånting.

Så kom hon
HON
En hon med alla de attribut som en hon ska ha.. hon beställde en öl med.
..……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………
………………..(kallprat med inrikting på)………………………
……………………………………………………………………
…………………………………………………………………..


Ja vad tror ni hände, egentligen…. ;=)





Hotellkväll blev hotellnatt… och morgon
Och vilka härliga frukostar de har på hotell
Speciellt om man inte, äter ensam…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger
Publicerad 2009-11-10 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO