Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte alltid skriva snälla alster Det funkar inte så......


Hon säger till honom

Om du öppnar på plånboken
Bjuder mig på allt
Är trevlig och snäll till på köpet
Då kan du kallt räkna med att jag följer med dig hem
Bjuder på mig själv
Låter dig få bära hän
Låter dig få smeka mig emellan mina ben
Låter dig få smaka på mitt allra heligaste

Om du öppnar på plånboken
Den feta plånboken
Den verkat ganska så tung säger hon till honom
Ge mig lite pengar så ska jag hjälpa dig att bära dem åt dig….

Ken Cassel
10/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 16:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett ord för sådana...
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel