Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att hon ännu söker det du kände då du föll

Så hörs storlommens valthorn
och skymning går till sömns över träden
här är tallarna så höga
att ekorren bär en gloria av stjärnor
då hon kastar sig mellan topparna
för fallets ilning i magen
för ingen återvändo




Fri vers av Grävling
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-10 19:55



Bookmark and Share


  stenhur VIP
En gång såg jag en ekorre som tog samma runda, samma språng om och om igen. Då undrade jag varför.Det här är kanske en förklaring.
2009-11-10

    ej medlem längre
finurliga penseldrag gör en av de vackraste tavlor jag beskådat
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling