Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur du sorgesam

Det har nästan gått ett år
älven saktar inför vintern
väntar tåligt is och tornar
rör sig mellan stränders träd
som ett illa sårat djur

snart flakas isen, snart
stillnar regnets dyning
tyst står trädens spegling
minns åter hur du sorgesam
ut i saktande vatten




Fri vers av Grävling
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling