Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enarna

Nu är enarna hukande barn
deras smala kroppar böjda
där de trevar kring sina fötter
söker spår

nu är den violetta timmen
nu är askgrånad och vargskär
under skogsduvors frågande rop

du föddes i gränslandet
mellan barn och träd
mellan varje steg
slets rötter upp
du lämnar jord, du söker spår
att följa




Fri vers av Grävling
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling