Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu släpper jag loss tragiken i full fräs !


Tragik !

Blod !
Till följd av
överdådigt
mod !

Sorg !
Av svartsyn
proppfylld
korg !

Sammanbrott !
För sadisterna
Full Pott !

Katastrof !
För beredskapen
fullt schå !

Kalabalik !
Gatorna fulla
av lik !

Panik !
Nejden fylls
av gälla skrik !!!

Jordbävning !
Ett spädbarn
dör av kvävning !

Förnedring !
Fascister
i förening !

Brand !
Släcks
med hjälp av sand !

Tragik !
Olycka i
rusningstrafik !...

----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 22:57



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här går det i 200 knyck - av "blod, svett & tårar"...och det är så otäckt bra skrivet!
2009-11-11

  lycksele
Här låter det absolut som Aftonbladets och Expressens löpsedlar. Hårresande tragik är nästan för svagt uttryckt!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska