Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

Sitter i soffan

och väntar

på min själ

hoppas den

kan landa

mjukt

finna sig

väl tillrätta

hitta tillbaka

till ursprunget

och guida

mig genom

livets

villervalla.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans