Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergtagen

Bortom orden, tid och rum
Denna känsla, som löper likt
en röd tråd
genom hägringarna

Ekot dröjer sig kvar
Beslöjat, gäckande...

Branden i mitt blod
är en evighet
utan förbarmande

Svavel och honung




Fri vers av Myy VIP
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-10-19 00:35



Bookmark and Share


  Smultris
*Gillar*
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP