Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den ena ytterligheten till den andra......., med lite "melankolisk" underton.....


KOMIK !

Komik !
Sexuell "BALListik" !

Komik !
Veritabel "Skratt-Kolik" !

Komik !
Munväder
och "Verbal Gymnastik" !
"Anfäder" som
Modeén och Filip/Fredrik

Komik !
Skrattsalvor åt Chaplin
Bolibompa åt glin
"Halvor" åt Helan !
"Hoppa så skela´n !"

Komik !
Humor med
Humör !
"Lustifierad
Illustratör" !

Komik !
Polariserande
"Stå Upp" !
Ger "Pulvriserande
Krupp" !

Komik !
Lyteskomik
och "Under Bältet" !
att vara "slik"
på det
"Verbala Slagfältet" !

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-11-11 09:30



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Alltid roligt att leka med ord... och rim... släppa lite munväder... smörja sitt munläder...
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska