Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Du är borta
jag bär dig i minnet.

Men nu känns det
bara tomt,
jag saknar dig,
men bevarar dig i minnet.

Vet att du finns i mitt minne
minns dig med värme
gläds åt
händelse som varit
åt vem du var
men ack
mitt hjärta känns
nu bara
TOMT
och saknaden
mig inombords tär






Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 09:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en känsla av djup saknad väl förmedlad genom den texten
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson