Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt att det är enkel

Att minnas
dig
och le
det kan jag

Att känna värme
vid tanken
på att du nu
slipper din värk
det kan jag

Men vem har sagt
att det är enkelt
att inte känna
hur
tomheten begraver
sinne och hopp
på allt
när man
inte har dig
att fråga

Nu måste jag ju
Hitta vägen
till livet själv
trots
att det inombords
bara ekar
av saknad




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 09:42



Bookmark and Share


  poetryGirl
klar
2009-11-11

    eva m h
Denna dikt känns verkligen!

Kram!
2009-11-11

  Ronny Berk
goda minnen och stor saknad förmedlar mej den texten...ja !
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson