Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken spira



Kärleken spira


Den spirar bland prosa

Och dikt

Bland människor med fingertoppskänsla

Som med fingrarna vira

Lössläppt som strikt


Kärleken spåra

Synd ibland texterna rad

Snabbt till rockad

Ibland som blockad

I ordregnets skrivar fåra


Kärleken svåra

Inte lättare på grund av vers

Mellan start och punkt

Blir ofta pers

Och där ???”””!!!??? Man kan spåra


Lättare att med orden i rim

Och dikt fara

Även om det inte är förbannad sådan

Än att med reson besvara

Det man ändå bort befara

Att det är

En text och meningsbyggd, kärlekschimär




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 254 gånger
Publicerad 2009-11-11 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO