Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Du drömmer och
Drömmen dröja
Rosenslöja
Tar över all din sinnebild
Från verkligheten härligt skild
Är den dröm som så lätt
Drar över sinnet på alla sätt

Kallt och vilt man sen uppvaknar
Till verklighetens frukost rätt
Ser att allt blitt kvar, sen innan drömmen
Och det i sinnet man maktlöst saknar
När drömmen brustit och gått upp i sömmen
Där krokigt rätats och kurvor raknar
Är drömmars ljuvliga verklighetstvätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO