Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigen


Om man innan 2001 sagt
Att ”snart kommer USA att var i krig”
Så hade alla skrattat
Och om man sagt att
Det skulle vara i Afganistan av alla
Och Irak, fast Irak var lite troligare
Men Afganistan som man mindre än 15 år tidigare
Sett en annan stormakt tvingas ur

Och att man sagt att det ska dö människor
I mängder som är sjusiffriga
Så hade man sagt kanske ”usch”
Eller nåt
För amerikaner så är de trots allt bara
Barbarer, eller förlåt, araber
Eller kanske både och
Och därmed så har ingen röst
I presidentvalet
Så ”skit i dom”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-11-12 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO