Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man innan 911 sagt


Om man innan 911 sagt
”Tornen kommer att falla”
Så har man inte levt nu
I alla fall inte i frihet
Det är skillnad på frihet
Och fri hets
”Men USA brukar stå för båda
DU får göra vad du vill bara du gör
Som amerikaner brukar göra
Och det kan du läsa i media och se på TV”

Men säger du nåt som är fel
Och framförallt, för tidigt
Alla de som inte ”följer pendeln”
Då behövs inga bevis för deras sak
De fixar dom själva
CIA, FBI de som inte kan låta bli
Att lägga sej i….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-11-12 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO