Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wonders never cease.

You should win a fucking price.
You fuck me up with all your lies.
You tie me up, you tie me down.
You watch me as I sadly drown.

The we we were are doomed to fail.
My broken dreams are sent to jail.
The love we shared are a tragic tale.
We made an attempt but forgot to exhale.

We lived inside a maze.
We looked but forgot to gaze.
Our bodies surrounded by haze.
Love goes peculiar ways.

And now we rest at ease.
We drowned in different seas.
We´re free to live in peace.
Wonders never cease.




Fri vers av Daybreaker
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-10-19 02:31



Bookmark and Share


  tonsoku
tänkte precis säga vad föregående kritiker så fint la fram... musik ska det va till den här! bra jobbat!
2005-10-19

  Peter Stjerngrim VIP
Lite för sent/tidigt för att ge en mer utförligt rättvisande kritik - får återkomma ...
Men! Tycker om detta suveränt melodiska flöde
berörande träffsäker balansakt mellan fem-etta och tavelträff
genomgående - Titeln såväl inramar, inleder som knyter ihop säckens innehåll, syfte och mening till en innerligt bärande helhet ...
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker