Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte dör snart så sprängs jag!


Tsunami Ingenting Gud Död

Dokusåpor Rikskändis Supa Apati

Incest Tonåring Googla Analsex

Rot Tredjevärldskriget Tro Ondska

Avgas Sot Trasig Gasmask Kväver

Riskavfall Lik Kräver Revansch

Hora Alkoholism Medelmåtta Anseende

Enskild Dröm Mår Rasande Egoistisk

Tigg Guld, Dagen Nalkas Svart





Fri vers av Daybreaker
Läst 797 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-16 02:58



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Suveränt
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker