Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODFÖRRÅD


har inga ord kvar i min låda
mitt ordförråd är slut

önskar att jag hade ett och eller men
men blodet stelnade för längesen

skär i alla bokstäver, skapar nya
hänger upp dem på strängarna för att torka

men någon klippte av strängarna på tok för tidigt
och bokstäverna, orden och fraserna dog ut

mitt blodförråd är slut




Fri vers av Daybreaker
Läst 653 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-30 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker