Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FLÄCKADE FÖRFLUTNA


Jag känner mig skitig idag.

Som om jag har pissat ner mig själv
och alla mina brister hänger ut över kanterna.

Jag binder fast mig själv i det som var
utan att egentligen ha en aning om var jag är.

Det smutsiga kryper in i mina ögon,
avvaktar tills jag inte längre hör någonting.

Om jag hade tittat ordentligt så hade jag sett dig
och allt ditt ogräs som sakta växte sig fast.

Jag ska pissa på dig
så att ditt ogräs växer sig starkare
och bryter ner dig och allt det du tror att du är!

I det fläckade förflutna finns få friheter.

Men jag tog mig en.




Fri vers av Daybreaker
Läst 690 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-16 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker