Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Fria Evigheten Rasar Inunder!


Den fria evigheten rasar inunder!

Om man skulle ta och utnyttja den lite.

Kanske imorgon, kanske inte?

Drömmarna kokar, sjuder, ljuder.

Jag släcker gaslågan till min inspiration,
och finner till min förvåning att det var gasen
som hela tiden orsakade ondskan.

Så jag tänder gaslågan igen,
tar några djupa andetag
och låter lungorna fyllas fulla.

Den fria evigheten rasar inunder!




Fri vers av Daybreaker
Läst 642 gånger
Publicerad 2006-11-16 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker