Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden Har Trätt In I Vår Stad!


Du sa att ditt blod var förgiftat
av ett virus, dödligt och rått.
Du sa att det var så märkligt,
att du fortfarande inte förstått.

För hur kan ett dödligt virus leva
i en kropp så livfull och glad!
Och hur kan vi nånsin tolerera
att döden trätt in i vår stad?

Jag smeker din kind, ler lite lätt.
Orden går vilse, flanerar förstrött.
För vad kan man säga, död saknar vett.
Jag håller dig nära, din själ andas trött.

Ser du havet, det blåser en vind!
Den blåser för dig, det har jag på känn!
Den blåser för dig, min älskade vän.




Fri vers av Daybreaker
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-10-30 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker