Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min sol

Du var mitt allt
Den som värmde upp sängen när det var kallt
Det fanns ingenting som jag inte kunde göra för dig
Nej!
Jag verkligen älskade dig
Så du tog chansen att testa mig
Se hur långt du kunde gå innan du verkligen sårade mig
Började smöra för andra killar för att göra mig svartsjuk
Och sjuk blev jag
Älskade ju dig
Det var ju dig som jag ville ha
Det är klart att jag blev ledsen

Du var min sol
Du var mitt allt
Du sa att du älskade mig
Varje gång som du sa det åt mig så sken även jag upp strålande glad
Så varför blev allting så fel
Varför var du tvungen att köra ditt fula spel
Det verkligen skar sig
Och nu ser jag ju dig aldrig något mer……

Du var min sol…..

Ken Cassel
11/11-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 15:36



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det är sorgligt när det blir så känner igen mig i en del både från ett långt för hållande och ett kortare :(((
Alltid blir nån av oss som blir sårade tyvärr
kram Anna-Karin
2009-11-13

  Gunnar Hilén VIP
Så ledsen du måste vara nu.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel