Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett tema på det brutala ordet!


KNULLA mig SNYGG

knulla mig snygg
lägg mig ner
nu är jag trygg
nu vill jag ha mer

jag är aldrig så fin
som när du tar mig
annars är jag ett svin
när jag utrycker mina nej

smek upp min kropp
kyss mina fötter
älska upp mitt hopp
tryck ned mig i rötter

få mig i extas
berusa vårt möte
ta oss till nästa fas
låt mig se ditt sköte

så lägg ned mig på rygg
jag kan njuta av dina behag
så snälla, knulla mig snygg
och älska mig till morgondag




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 971 gånger och applåderad av 23 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-11 17:37



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Texten går sannerligen i 200 knyck - jag rycks med från första raden & kan inte säga annat än att du har en förmåga att fånga mig som läsare.
Ett brutalt ord måhända, men det har mkt att göra med situationen/sammanhanget hur ord uppfattas...Du behärskar inte bara skrivandet i sig utan även rimtekniken - rimorden sitter som en smäck & ger texten ett kanonfint flyt. Strålande formulerad text som träffar med besked - pang, där satt den!!;-)
2010-05-11

    m-in
tyckte andra styckte förstörde bilden ganska rejält

annars helt okej

knulla knulla knulla
2010-04-01

  Johan Bergstjärna VIP
Bravo!
2010-01-27

    ej medlem längre
Waaooowww.... Häftigt!

2009-11-25

  stella
Väldigt skönt uttryck i denna, den slår aldrig över.
2009-11-12

  lycksele
En av dom bäst knulldikterna om den fysiska kärleken jag läst.
Många kan bli för snaskiga, vulgära, andra blir för menlösa.
Men du lyckas få in bra tryck, utan att man känner avsmak. Bra diktat!
2009-11-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK nu blir det
kö, monsieur!
Jag bara vill
önska lycka till!
*************
2009-11-11

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2009-11-11

  stenen/ Yv Ericsson
Knulla är just ett tilltalande ord befriat krav bevingat njutning. Thats it. Mycket användbart till smygande lockelse.

Att älska nästa dag, hm. det är något helt annat.
Mycket bra utan snusk och förnedrings kännsla. Sätter bokmärkning på hyllan där texten är dold, du vet..
2009-11-11

  Gunnar Hilén VIP
"KNULLA" är som alla andra ord... dess smak beror på uttalaren och syfte, tycker jag.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé