Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk för skada



Svenskar skadas i Afganistan
Oj
Kan man bli skadad i krig
Vad säger skyddsombudet om det
Vad säger curling föräldrarna om det





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 21:55



Bookmark and Share


  lycksele
Hmmm.
Hoppas dom får med sej svenska plåster till Afganistan. Alltså riktiga Salvekvick
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO