Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moralist uti fingerspets



En sida med ”kristna förtecken”
Där får man inte publicera som folk
Nej där lägger man sej i bilder som folk vill ha med
Förbannade djävla moralister
Uppriktigt sagt

Ibland undrar jag om de i de ”kristna styrande leden”
Bara finns, idioter, moralister och andra dårar
Man lägger sig i, precis allt
Uppenbarligen
Precis fucking allting
Jag kopierade av ”de regler”
Som är den sidans ”syndakatalog”
Eller nåt, se nedan

Bilder som inte blir godkända:
- otydliga bilder (webbkamera)
- foton med flera ansikten på bilden
- felaktigt beskurna bilder
- halvkroppsbilder
- lättklädda bilder
- för ljusa eller för mörka bilder
- foton med solglasögon eller annat som skymmer
- foton där inte hela ansiktet syns.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 21:57



Bookmark and Share


  lycksele
Det var dom värsta bild-regler jag någonsin sett.
Kanske får man publicera en vacker vit lilja, lagom ljus och tydlig och rätt beskuren.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO