Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.dn.se/nyheter/varlden/gisslandramat-pa-teatern-i-moskva-1.303125


Kravallerna och morden


Ni minns väl alla kravallerna
Eller ska man säga som det är
Statsmorden på teatern

För Putin såg gisslan som
Helt oviktig
Därför dog också 128 st

Det är alltså han som trappade upp kriget
I Tjetjenien
Och som inte lägger några fingrar emellan

Han hyllar Stalin som en stor ”statsman”
Vi andra ser Stalin som ”stor” med
Men mer, världen genom tiderna värsta mördare

Undrar om Putin vill ha den titeln med…
Han har visat vad han går för i Tjetjenien
Han är vår granne i öst…. Risk för grannfejd




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO