Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Zebran är ett randigt djur, ränderna går aldrig ur"


Helt apropå

Apropå ”Moralist ut i fingetrspetsarna” så
”kom det ett brev med posten”


Din bild har inte blivit godkänd.

Om en bild inte blivit godkänd beror det troligtvis på någon av följande anledningar:
* Det är inte en tydlig ansiktsbild, tagen framifrån.
* Ansiktet är för litet på bilden.
* Det är fler än ett ansikte på bilden.
* Man ser inte hela ansiktet.
* Bilden är för ljus eller för mörk.
* Du bär solglasögon eller något annat som skymmer ansiktet.
* Bilden är inte beskuren på rätt sätt.
* Bilden är inte tillräckligt tydlig eller skarp.
* Det är någon annans ansikte på bilden.
* Bilden är olämplig.

Försök gärna på nytt eller prova med annan bild.


”Du får gärna prova igen” skriver
”kriststalinisterna”
beror det troligtvis på någon av följande anledningar:
Man talar inte ens om anledningen, man skriver bara
Ett svepande skäl, personligen så har man ingen aning om
Egentligen varför den inte blev godkänd…
Låter som gamla Sovjet, lite ”antisovjetisk verksamhet”
Här gör man samma sak man räknar upp
En massa saker som det ”troligen beror på”
Men säger ingenting om vad det beror på av dessa
Och hållet öppet för att det kan vara annat med
Eftersom man skriver ”troligtvis”

Troligtvis, har grundaren av sidan
En djup och övertygad tro på
Diktatur och fascism som oslagbar
Mot demokrati och frihet och självbestämmande
Därför leker han Stalin och Papadoc

På sin lilla, djävla ”kristna” hemsida….

Så jag gick på fashist-kristen sidan och laddade upp
En ny bild
Och läste åter vad som stod innan jag skickade in den

-------
Kontrollera följande för att vara säker på att bilden blir godkänd:
* Det är en tydlig ansiktsbild, tagen framifrån.
* Bilden föreställer mig själv.
* Ansiktet är inte för litet på bilden.
* Det är endast ett ansikte på bilden.
* Man ser hela ansiktet.
* Bilden är varken för ljus eller för mörk.
* Jag har inte solglasögon eller något annat som skymmer ansiktet.
* Bilden är inte utmanande eller olämplig
---------------------

Så det är 8 råd före inskickande men 10 krav efter inskickande
Tur att Jesus inte är kristen, enligt de normer som dessa
”kristna” verkar vara…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 00:13



Bookmark and Share


  lycksele
Vad ska man säga?
Helt sjukt.
Inte är det frihet. Mer diktatur som du säger.

Om reglerna är så tillskruvade för bilder
så kan dom väl neka texter också
utifrån några skumma regler för det skrivna ordet.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO