Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi får se var det leder......., förmodligen "åt häcklefjell", men det gör inget...


"Komplex Kontemplation !"

Komplex Kontemplation
Komplett Konfirmation
Kokett Kommission
saknar all aversion

Komplex Kontemplation
skapar aggression
och alienation
hos en stolt nation
en oönskad version

Komplex Kontemplation
orsakar irritation
saknad ordination
begärd suggestion

Komplex Kontemplation
i en diktion
minskad insinuation
förbättrad situation

Komplex Kontemplation
efter konklusion
en lyckad fusion
slutmål: Explosion !


---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska