Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diskussion om att ta emot flyktingbarn


2 mot noll


I vanliga fall när debatt program håller på så är det 2 sidor som står emot varann, när man diskuterade flyktingpolitik så ställde Ekdal 2 på varsin sida bordet men med samma åsikter. Så de stod där som 2 bandhundar och skällde på andra….

Och så kommer dryga Birro och spär på snackande om ”ballar” eller rättare sagt, ”pungen hos kommunalrådet i Vellinge”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-01-20 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO